Mike’s Coffee is in 2006 opgericht door Michael Ströecker. Hij werkt al meer dan 25 jaar in de zakelijke koffiemarkt. Michael begon Mike’s Coffee vanuit de kofferbak uit de Suzuki van zijn moeder en in de daaropvolgende jaren is het uitgegroeid naar een compacte organisatie met o.a. hele smaakvolle private label koffies, speciaal voor Mike’s Coffee gebrand. 

In zijn tijd als werknemer merkte Michael dat zijn kracht ligt bij een lange termijn samenwerking en echt goed advies. Een eerlijk en onafhankelijk advies en een goede relatie boven omzet, dat is altijd al het uitgangspunt geweest voor hem. Toen dit uitgangspunt meer en meer onder druk kwam te staan t.b.v. omzet en volume besloot Michael in 2006,  om zelfstandig verder te gaan. Zo is Mike’s Coffee ontstaan, met als basis goed en persoonlijk advies, passende service en producten van hoge kwaliteit. Inmiddels is Mike’s Coffee het adres voor uw zakelijke koffie in Noord-Nederland voor alle MKB bedrijven die gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

We zorgen voor optimaal koffiegenot door te werken met koffie en koffiemachines van hoge kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is Mike’s huislabel. Dit zijn koffies die elke 14 dagen vers gebrand worden, op specificatie en door onze zeer ervaren huisbrander,  en aan die aan de  hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Onze vriesdroog koffies beschikken over het UTZ label, zodat u weet dat er zorgvuldig met mens een dier wordt omgegaan. Uiteraard mogen we onze collectie Bradley’s thee niet vergeten, die uitblinkt in smaak en presentatie.

Onze leveranciers hebben enerzijds goede producten en anderzijds goede service en garanties. Wij zijn o.a. dealer van Animo en La Pavoni. Zo blijft de koffie altijd klaar staan! Wij werken met de beste monteurs zodat er altijd snel een oplossing geboden kan worden als de koffie toch even stopt met lopen. 

U zult een fantastische kop koffie zetten, of dit nu is voor uw multifunctioneel horecabedrijf, of de dertigste vestiging van uw firma…“We bean business”. Ook op zoek naar lekkere koffie en goed advies? Neem dan contact met ons op!